Υψηλής ποιότητας πόρος γυμναστικής - ελεύθερη πρόσβαση, για πάντα, για όλους.

Το Darebee είναι ένας ανεξάρτητος πόρος γυμναστικής που διευθύνεται και συντηρείται από μια μικρή ομάδα εθελοντών και επαγγελματιών γυμναστικής. Εδώ κάνουμε τη γυμναστική προσιτή, κάνουμε την προπόνηση διασκεδαστική και διευκολύνουμε την έναρξη και τη διατήρηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής - με χαμηλό προϋπολογισμό. Πιστεύουμε ότι η γυμναστική και η καλή φυσική κατάσταση είναι δικαίωμα και όχι προνόμιο, θα πρέπει να γίνει αυτή προσιτή για όλους - όχι μόνο για όσους μπορούν να πληρώσουν για εξοπλισμό και γυμναστήρια.

Κάθε ένα από τα μέλη της βασικής ομάδας έχει μια ιστορία και έναν λόγο για να βρίσκεται εδώ, κάνοντας αυτό που κάνουμε. Μας ενώνει το πάθος μας για την εκπαίδευση και μια ανίατη περίπτωση αρχών. Όλοι έχουμε εκτεταμένη εμπειρία (20+ χρόνια κατά μέσο όρο) με προπόνηση με σωματικό βάρος και κυκλική προπόνηση, τρέξιμο και ανταγωνιστικές πολεμικές τέχνες.

Όλα όσα βλέπετε εδώ είναι μοναδικά, σχεδιασμένα από εμάς και έχουν δοκιμαστεί σε ζωντανούς ανθρώπους. Έχουμε δύο εργαστήρια προπόνησης σε τοπικό και παγκόσμιο επίπεδο με λίγο κάτω από 100 εθελοντές συνολικά, όπου δοκιμάζουμε νέες ρουτίνες και κάνουμε καταιγισμό ιδεών. Κάθε προπόνηση, κάθε πρόγραμμα και κάθε αφίσα χρειάζονται να αναπτυχθούν, να σχεδιαστούν και να δοκιμαστούν, οπότε κανείς μας δεν έχει κοιμηθεί καλά από το 2013. Το να έχεις μια ζωή εκτός δουλειάς είναι υπερεκτιμημένο ούτως ή άλλως.

Ασχολούμαστε με την εκπαίδευση, αλλά είμαστε επίσης geeks - σε αυτό το έργο συναντιούνται τα πάθη μας. Όπως το βλέπουμε, η γυμναστική είναι μια προσωπική αναζήτηση που σε αλλάζει μέσα και έξω. Όταν προπονείσαι δεν δυναμώνεις μόνο το σώμα σου, δυναμώνεις την αποφασιστικότητά σου, σφυρηλατείς έναν πιο δυνατό και ικανό εαυτό. Οι τακτικές προπονήσεις σας βοηθούν να συνδεθείτε με τον εσωτερικό σας πολεμιστή και να πάρετε τον έλεγχο της ζωής σας.

Δεν υπάρχει καμία ‘παγίδα’, δεν υπάρχουν κρυφοί σύνδεσμοι ή εγγραφές - τα πάντα είναι διαθέσιμα σε υψηλή ποιότητα και είναι δωρεάν για πρόσβαση και λήψη, χωρίς δεσμεύσεις. Και αυτό θα συμβαίνει πάντα, επειδή πιστεύουμε ότι αυτές οι πληροφορίες πρέπει να είναι δωρεάν και διαθέσιμες σε όλους όσους τις χρειάζονται. Πρόκειται για έναν πόρο χωρίς διαφημίσεις και χωρίς τοποθέτηση προϊόντων. Δεν έχουμε χορηγούς και κανέναν με βαθιές τσέπες για να μας στηρίξει, αυτός ο ιστότοπος και όλη η δουλειά που γίνεται σε αυτόν, υποστηρίζεται αποκλειστικά μέσω δωρεών των χρηστών.

Θέλουμε να κάνουμε τη διαφορά, να κάνουμε κάτι που έχει σημασία και να υπερασπιζόμαστε αυτά που πιστεύουμε. Γι' αυτό φτιάξαμε αυτό το μέρος. Όποιος κι αν είστε, όποιοι κι αν είναι οι λόγοι σας - είστε ευπρόσδεκτοι εδώ.