Ολα τα υλικά σε αυτόν τον πόρο κυκλοφορούν με άδεια Creative Commons Αναφορά Δημιουργού - Μη Εμπορική Χρήση - Χωρίς Παράγωγα Διεθνές.

Μπορείτε να μοιραστείτε οποιοδήποτε από τα υλικά του DAREBEE online ή offline, εφόσον οι αφίσες δεν τροποποιούνται με οποιονδήποτε τρόπο, δεν προστίθεται ή αφαιρείται τίποτα και τα πνευματικά μας δικαιώματα παραμένουν ανέπαφα και είναι ευδιάκριτα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μεμονωμένες προπονήσεις, προγράμματα και προκλήσεις στον ιστότοπό σας, στο ιστολόγιό σας, στην ομαδική σας σελίδα ή/και στη σελίδα σας στο Facebook, στο πλαίσιο της προώθησης της αποστολής μας να κάνουμε τη γυμναστική δικαίωμα και όχι προνόμιο, ως μέρος μιας ανασκόπησης ή όταν τεκμηριώνετε το δικό σας ταξίδι γυμναστικής - είναι απολύτως εντάξει μαζί μας αν το κάνετε.

Θα το εκτιμήσουμε αν αναφέρετε από πού τα πήρατε και αν παραπέμψετε στην πηγή. Το DAREBEE είναι ένα σήμα κατατεθέν, μη κερδοσκοπικό- βασιζόμαστε αποκλειστικά στις δωρεές των χρηστών για να παραμείνουμε και να συνεχίσουμε το έργο μας, οπότε κάθε φορά που μας αναφέρετε - βοηθάει.

Φυσικά, δεν επιτρέπουμε την πώληση ή τη χρήση οποιουδήποτε υλικού μας - μεμονωμένα ή ως μέρος ενός πακέτου. Αυτό περιλαμβάνει βιβλία, ηλεκτρονικά βιβλία και εφαρμογές για κινητά.

Μπορείτε να διανέμετε το έργο μας μεμονωμένα, όπως είναι, αλλά μόνο αν αυτό γίνεται δωρεάν και για μη εμπορικούς σκοπούς. Μπορείτε να εκτυπώσετε τις αφίσες και να τις μοιράσετε για να βοηθήσετε στην ευαισθητοποίηση σχετικά με την υγεία και τη γυμναστική, για παράδειγμα, αρκεί να μην τις χρεώσετε.

Ολες οι απεικονίσεις ασκήσεων που χρησιμοποιούνται στο υλικό της DAREBEE είναι μοναδικές, αποκλειστικές για εμάς και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Δεν μπορούν να περικοπούν ή/και να χρησιμοποιηθούν οπουδήποτε αλλού εκτός των αφισών DAREBEE.

Κανένα από τα υλικά μας δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μέρος ενός προϊόντος (ακόμη και αν είναι δωρεάν), π.χ. ηλεκτρονικά βιβλία, βιβλία ή εφαρμογές για κινητά.

Αν είστε ιδιοκτήτης γυμναστηρίου, φυσιοθεραπευτής, γιατρός ή προσωπικός γυμναστής, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το υλικό μας στις συνεδρίες σας ή να το δώσετε στους πελάτες σας. Ισχύουν οι ίδιοι κανόνες: τα υλικά πρέπει να παραμείνουν ανέπαφα, χωρίς τροποποιήσεις, και πρέπει να δοθούν δωρεάν. Δεν μας πειράζει όταν η δουλειά μας χρησιμοποιείται για να βοηθήσει τους ανθρώπους (είμαστε ενθουσιασμένοι όταν αυτό συμβαίνει!), αρκεί να μην γίνεται με σκοπό το κέρδος.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή δεν είστε σίγουροι για κάτι, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Αν νομίζετε ότι κάποιος κάνει κατάχρηση της δουλειάς μας και της εμπιστοσύνης μας, παρακαλούμε, ενημερώστε μας

Με ευχαριστίες,
Η ομάδα DAREBEE