Το DAREBEE είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός γυμναστικής ,ο οποίος διευθύνεται και συντηρείται από εθελοντές και λάτρεις της γυμναστικής. Όλες οι πληροφορίες εδώ, παρέχονται μόνο για εκπαιδευτικούς και ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν παρέχονται ως επαγγελματική υπηρεσία ή ως ιατρική συμβουλή για συγκεκριμένες καταστάσεις, αλλά παρέχουν γενικές πληροφορίες ,σχετικά με ορισμένα οφέλη για την υγεία και τη φυσική κατάσταση.

Αυτά που λέμε εδώ ,δεν υποκαθιστούν τις επαγγελματικές ιατρικές συμβουλές. Εάν έχετε ή υποψιάζεστε ότι μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα υγείας, θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον ειδικό υγειονομικής περίθαλψης ,για συγκεκριμένες ιατρικές συμβουλές. Όλα όσα δημοσιεύονται ,σε αυτόν τον ιστότοπο ,έχουν ερευνηθεί ,πριν από τη δημοσίευση. Παρ' όλα αυτά, εξακολουθούν να αποτελούν γνώμη, η οποία παρέχεται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ως τέτοια.

Όλες οι ρουτίνες που προστατεύονται από το εμπορικό σήμα στον ιστότοπο ,έχουν σχεδιαστεί ως αφιερώματα στην άσκηση , δεν συνδέονται με το εμπορικό σήμα με οποιονδήποτε τρόπο και έχουν σχεδιαστεί μόνο για σκοπούς παρακίνησης.