Αυτή είναι μια σύντομη επισκόπηση των λειτουργιών του DAREBEE για να σας δώσει μια γενική ιδέα για το πώς λειτουργούν τα πράγματα.

Παρακολούθηση προόδου

Μπορείτε να παρακολουθείτε την πρόοδό σας καθώς περνάτε μέσα από οποιοδήποτε από τα προγράμματα ή τις προκλήσεις και αυτή αποθηκεύεται στη μνήμη του προγράμματος περιήγησής σας. Για να επισημάνετε μια ολοκληρωμένη ημέρα ενός προγράμματος κάντε κλικ στο λευκό πλαίσιο δίπλα του, στο Ευρετήριο προγραμμάτων στο κάτω μέρος της σελίδας κάθε ημέρας του προγράμματος. Για τις προκλήσεις, μετακινηθείτε προς τα κάτω στο κάτω μέρος της σελίδας και κάντε κλικ στην αντίστοιχη ημέρα στην ενότητα "Παρακολούθηση προόδου". Η παρακολούθηση είναι συγκεκριμένη για κάθε συσκευή, οπότε αν χρησιμοποιείτε tablet, η πρόοδός σας αποθηκεύεται στη μνήμη του tablet σας. Αν χρησιμοποιείτε επιτραπέζιο υπολογιστή, αποθηκεύεται στη μνήμη του υπολογιστή σας κ.ο.κ. 

Χρονομετρητές και Σετ

Κάθε ημέρα προπόνησης και προγράμματος περιλαμβάνει δύο επιπλέον πίνακες: χρονομετρητή και σετ.

Οι γρήγοροι χρονομετρητές σας επιτρέπουν να επιλέξετε γρήγορα το χρόνο ανάπαυσης μεταξύ των σετ, ο οποίος είναι συνήθως 30 ή 60 δευτερόλεπτα ή 2 λεπτά, ανάλογα με το πόσο χρόνο ανάπαυσης χρειάζεστε. Εάν μεταβείτε σε ένα προσαρμοσμένο χρονοδιακόπτη (πατήστε "προσαρμοσμένο" στον πίνακα χρονοδιακόπτη), μπορείτε να εισάγετε το δικό σας διάστημα και να το χρησιμοποιήσετε αντί αυτού.

Τα προγράμματα με χρονομετρημένες ασκήσεις, όπως οι προπονήσεις HIIT, περιλαμβάνουν συνήθως προκαθορισμένα χρονόμετρα που σας οδηγούν σε ένα ολόκληρο σετ, συμπεριλαμβανομένου του χρόνου ανάπαυσης. Θα ακούσετε ένα ηχητικό σήμα στην αρχή της προπόνησης και στη συνέχεια κάθε φορά που πρέπει να προχωρήσετε στην επόμενη άσκηση της ακολουθίας. Μόλις ολοκληρωθεί το κύκλωμα, θα ακούσετε το "Ξεκούραση" και στη συνέχεια το "Τέλος" στο τέλος του. Πατήστε "Επανάληψη" για να ξεκινήσετε ξανά το χρονόμετρο. Εσείς ελέγχετε πόσα σετ θα κάνετε.

Κάθε φορά που ολοκληρώνετε ένα σετ έχετε τη δυνατότητα να το επισημάνετε στον πίνακα "Σετ" ακριβώς δίπλα στο χρονόμετρο.

Σημείωση: Εάν χρησιμοποιείτε κινητή συσκευή, σας συνιστούμε να αυξήσετε το χρόνο διακοπής της οθόνης για να αποτρέψετε το σβήσιμο και την απενεργοποίηση της οθόνης ενώ βρίσκεστε στη μέση ενός σετ.