Το DAREBEE είναι ένας πόρος που χρηματοδοτείται από το πλήθος. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε εμείς οι ίδιοι τα χρήματα για να το λειτουργήσουμε, δεν έχουμε χρηματοδότες ή μεγάλες εταιρείες που επενδύουν στις προσπάθειές μας, ούτε έχουμε τοποθέτηση προϊόντων ή διαφημίσεις εδώ. Όλα όσα βλέπετε παρέχονται δωρεάν και στο σύνολό τους. Αυτός ο ιστότοπος και όλη η δουλειά που γίνεται σε αυτόν υποστηρίζονται αποκλειστικά από τους χρήστες του μέσω δωρεών των χρηστών - είναι η μία και μοναδική πηγή χρηματοδότησης για το DAREBEE. Και να γιατί:

Η προσβασιμότητα για όλους βρίσκεται στον πυρήνα αυτού του τόπου. Δεν έχει σημασία ποιος είστε, από πού έρχεστε, ποιες είναι οι συνθήκες ζωής σας, εδώ θα βρείτε βοήθεια. Αφαιρούμε όλα τα εμπόδια και τα στεγανά που κανονικά θα έπρεπε να υπερπηδήσετε για να φτάσετε στις πληροφορίες που χρειάζεστε. Τα πάντα παρέχονται δωρεάν εδώ, επειδή πιστεύουμε ότι με αυτόν τον τρόπο κάνουμε τη διαφορά για πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, έχουμε θετικό αντίκτυπο και βοηθάμε να γίνει ο κόσμος καλύτερος. Βοηθάμε τους ανθρώπους που μας υποστηρίζουν και βοηθάμε εξίσου εκείνους που δεν μπορούν να δώσουν τίποτα με οποιονδήποτε τρόπο.

Δεν έχουμε διαφημίσεις γιατί αυτό μας επιτρέπει να παραμείνουμε πιστοί σε εσάς, το κοινό μας, και τις ανάγκες σας. Δεδομένου ότι δεν χρειάζεται να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερες επισκέψεις για να δημιουργήσουμε προβολές σελίδων και να πουλήσουμε διαφημιστικό χώρο ή να προσελκύσουμε χορηγίες, καλύπτουμε μόνο θέματα που θεωρούμε ότι έχουν αξία. Αρνούμαστε να μετατρέψουμε τους ανθρώπους σε αριθμούς και ό,τι κάνουμε εδώ καθοδηγείται από ένα και μόνο κίνητρο: να είμαστε πρακτικά χρήσιμοι, να βοηθήσουμε όσους θέλουν να γυμναστούν να το κάνουν χωρίς να αισθάνονται πιεσμένοι, ντροπιασμένοι ή κρινόμενοι.

Η προσέγγισή μας μάς επιτρέπει να εστιάζουμε στο περιεχόμενο και στην αποτελεσματικότητα των παρεχόμενων πληροφοριών. Ακριβώς επειδή όλα εδώ είναι δωρεάν, δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι χαμηλής ποιότητας ή να είναι μισοκατεργασμένα. Βάζουμε τεράστιο όγκο δουλειάς σε κάθε σελίδα και κάθε αφίσα, συχνά περνάμε εβδομάδες μπροστά από το σχεδιαστήριο και στη συνέχεια πάλι στη δοκιμή των υλικών μας ή στην έρευνα του περιεχομένου που γράφουμε. Η χρηματοδότησή μας και το μέλλον μας εξαρτώνται από την παροχή αξίας σε εσάς.

Αυτό σημαίνει επίσης ότι εσείς αποφασίζετε αν θα μείνουμε όρθιοι αύριο, σε μια εβδομάδα ή σε δέκα χρόνια από τώρα. Εσείς αποφασίζετε αν αξίζει τον κόπο να διατηρήσουμε κάτι σαν το DAREBEE στο διαδίκτυο και θέλουμε εσείς και μόνο εσείς να είστε σε θέση να το κάνετε.

Όταν υποστηρίζετε το DAREBEE, υποστηρίζετε επίσης όλα όσα πρεσβεύει το DAREBEE. Δεν το υποστηρίζετε μόνο για τον εαυτό σας, το υποστηρίζετε επίσης για όλους εκείνους που δεν μπορούν.